Mikä Amesan?

Digirekrytointi

Ajatus digirekrytoinnista lähti kytemään, kun huomasimme, että markkinoilla olevat eri rekrytointipalvelut eivät tuoneet apua haastavien työtehtävien täyttämiseen. Niinpä aloimme tutkia perinteisen rekrytointiprosessin ongelmakohtia ja syitä siihen, miksi työssä olevia ihmisiä on niin hankala tavoittaa. Tästä sai alkunsa Amesan.

Prosessimme

Usein rekrytointia tehdessä törmätään samaan ongelmaan. Potentiaalisten hakijoiden määrä on vähäinen ja näin ollen rekrytointiprosessi kestää odotettua pidempään. Mitä tapahtuisi, jos tätä ongelmaa ei olisikaan?

Amesanilla olemme keskittyneet tuottamaan asiakkaillemme niin kutsuttua lämmintä listaa sellaisista hakijoista, jotka täyttävät vaadittavat kriteerit ja ovat ilmaisseet mielenkiintonsa asiakasyritystä kohtaan. Kohdennetun mainonnan avulla tavoitamme potentiaalisia hakijoita eri kanavissa.

Passiivinen työnhakija harvemmin tavoitetaan perinteisten rekrytointikanavien kautta. Uudenlaisen palvelun ja kevyen hakuprosessimme ansiosta tavoitamme passiiviset hakijat, jotka työskentelevät esimerkiksi hakua vastaavissa työtehtävissä, mutta eivät ole aktiivisessa työnhaussa. 

Amesanista sanottua

"Amesan vastasi yrityksemme tarpeisiin kovalla asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Meillä on ollut haasteita löytää myyntipuolelle huippumyyjää, koska parhaimmat tekijät ovat yleensä jo työllistyneet muualla.  

Christian Lammervon tekemä kampanja tuotti tulosta odotettua nopeammin ja vielä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Löysimme meille myyjän kahdessa viikossa, joka osoittautui henkilöksi, jota myyntiorganisaatiomme olikin kaivannut pidemmän aikaan.  

Suosittelen lämpimästi heidän tuottamaa palvelua."  

Anton Bergström, Toimitusjohtaja Kalamakasiini Oy

"Christian sai aikaiseksi meille toivotun lopputuloksen, eli haastatteluun saatiin noin 5 relevanttia kandidaattia. Yksi näistä henkilöistä palkattiin myös Account Managerikis meille töihin. Tarve oli nopealle rekrytoinnille mahdollisimman kustannustehokkaasti. "

Elkraft Finland Ab

"Christianin kanssa olen tehnyt rekrytoinnin tiimoilta yhteistyötä muutaman vuoden ajan. Homma on toiminut kaikinpuolin hienosti. Nopeatkin henkilöstötarpeet on hoidettu nopeasti ja joustavasti. Christian on luotettava tekijä, joka kuuntelee yrityksen tarpeita ja haluaa kehittää jatkuvasti itseään ja rekrytointitoimintaa. Vahva suositus täältä."

Petri Kaijanniemi, iTapsa

"Christian on auttanut meitä rekrytoinnissa jo useamman kerran. Joustava ja yrityksen tarpeet ymmärtävä luotettava kaveri. Christian on säästänyt meiltä paljon aikaa ja tuonut turvaa vaikeisiin päätöksiin. Suosittelen!"

Ville Majanen, Verkkokauppa e-ville.com

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää Amesanista. 

OTA SELVÄÄ OLISIKO AMESAN YRITYKSELLESI SOPIVA KUMPPANI!