SUORAHAUN UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT

SUORAHAUN UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT

REFERENSSITARINA,
eTasku Solutions Oy

Ohjelmistoalan kilpaillulla markkinalla passiivisten työnhakijoiden tavoittaminen on ensisijaisen tärkeää
CASE: eTasku

Lue ohesta, miten Amesan on auttanut eTaskua löytämään hyviä hakijoita auki oleviin positioihin!

Lue lisää
Olli Kivelä, CEO eTasku

REFERENSSITARINA, EverTech Oy

EverTech Oy on kotimainen vuonna 2012 perustettu pilvipalveluiden asiantuntijatalo, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla helppokäyttöisiä yksityis- ja hybridipilvipalveluita sekä korkean käytettävyyden konesalipalveluita.

AMESANIN ASIAKKAAT KERTOVAT

"Erityisesti olen ilahtunut palvelun nopeudesta, helppoudesta ja hakijoiden lukumäärästä. Myös haastatteluihin valikoituneet hakijat ovat laadultaan olleet parempia"

- Veli-Matti Sahlberg - Perustaja, Apix Messaging Oy

Lue lisää Apixin kokemuksista

"Erittäin toimiva prosessi, jonka lopputuloksena saimme keskimääräistä enemmän ja laadukkaampia hakemuksia kuin normiprosessissa."

- Petri Godenhjelm - Ryhmäpäällikkö, Tilastokeskus

"Ei raskaita palavereja, vaan nopeasti asiaan. Rekrytoinnin ulkoistamiselle on tarjolla lukuisia palveluntarjoajia, joista Amesan erottuu ketterillä toimintatavoilla ja suoraviivaisella prosessilla. Rekrytointikampanja on helposti käynnistettävissä ja ensimmäiset potentiaaliset hakijat ovat haastateltavana yleensä jo seuraavalla viikolla. Suosittelen lämpimästi yrityksille, jotka haluavat aloittaa rekrytointiprosessin vaivattomasti ja löytää osaavan tekijän nopeasti. "

- Pekka Rasi - Teknologiajohtaja, EverTech Oy

“Verkkokauppa e-ville.com ja sen tukkumyyntiyksikkö oli ollut 14 vuotta yrittäjävetoinen ja saavuttanut reilun 10 miljoonan euron liikevaihdon. Tapasin Amesanin edustajaa ja kävimme läpi yrityksen kasvu- ja kipukohtia rekrytointien ja HR:n tiimoilta. Keskustelumme päätteeksi pyysin Amesanin edustajalta apua löytämään yhtiölle talousorientoitunut toimitusjohtaja.

Amesan viritti koneistonsa kuumaksi, heitti verkkoja laajalti veteen ja löysi kymmeniä kovan luokan hakijoita ratkaisemaan yrityksen puutteita ja haasteita, sekä täyttämään omistajan tahtoa. Amesanin tiimi sparrasi minua tiiviisti koko rekrytointiprosessin ajan, kunnes valinta oli tehty ja nimet paperissa. Päätös oli todella vaikea, mutta Amesanin tiimi toimi erittäin vahvana kumppanina tukemassa, konsultoimassa, tasoittamassa tietä ja varmistamassa, että homma menee maaliin. Ja hienosti se lopulta menikin!”

- Ville Majanen - Yrittäjä, Verkkokauppa e-ville.com

TYYPILLISIÄ REKRYTOINNIN HAASTEITA

Tunnistimme tyypillisiä rekrytoinnin haasteita joiden kanssa asiakkaamme usein ovat painineet.

Lue lisää

SUURIN OSA POTENTIAALISISTA TYÖNHAKIJOISTA ON PASSIIVISIA 

Tiesitkö, että jopa 80% potentiaalisista työntekijöistä ei aktiivisesti etsi töitä. Amesanilla kehitimme palvelun, jolla onnistuimme aktivoimaan tämän kohderyhmän.

Tutustu palveluihimme

SUURIN OSA POTENTIAALISISTA TYÖNHAKIJOISTA ON PASSIIVISIA

Tiesitkö, että jopa 80% potentiaalisista työntekijöistä ei aktiivisesti etsi töitä? Amesanilla kehitimme palvelun, jolla onnistuimme aktivoimaan tämän kohderyhmän.