REKRYTOINNIN UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT

REKRYTOINNIN UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME

Data Scientist

AMESANIN ASIAKKAAT KERTOVAT

"Erittäin toimiva prosessi, jonka lopputuloksena saimme keskimääräistä enemmän ja laadukkaampia hakemuksia kuin normiprosessissa."

- Petri Godenhjelm - Ryhmäpäällikkö, Tilastokeskus

"Ei raskaita palavereja, vaan nopeasti asiaan. Rekrytoinnin ulkoistamiselle on tarjolla lukuisia palveluntarjoajia, joista Amesan erottuu ketterillä toimintatavoilla ja suoraviivaisella prosessilla. Rekrytointikampanja on helposti käynnistettävissä ja ensimmäiset potentiaaliset hakijat ovat haastateltavana yleensä jo seuraavalla viikolla. Suosittelen lämpimästi yrityksille, jotka haluavat aloittaa rekrytointiprosessin vaivattomasti ja löytää osaavan tekijän nopeasti. "

- Pekka Rasi - Teknologiajohtaja, EverTech Oy

“Verkkokauppa e-ville.com ja sen tukkumyyntiyksikkö oli ollut 14 vuotta yrittäjävetoinen ja saavuttanut reilun 10 miljoonan euron liikevaihdon. Tapasin Amesanin edustajaa ja kävimme läpi yrityksen kasvu- ja kipukohtia rekrytointien ja HR:n tiimoilta. Keskustelumme päätteeksi pyysin Amesanin edustajalta apua löytämään yhtiölle talousorientoitunut toimitusjohtaja.

Amesan viritti koneistonsa kuumaksi, heitti verkkoja laajalti veteen ja löysi kymmeniä kovan luokan hakijoita ratkaisemaan yrityksen puutteita ja haasteita, sekä täyttämään omistajan tahtoa. Amesanin tiimi sparrasi minua tiiviisti koko rekrytointiprosessin ajan, kunnes valinta oli tehty ja nimet paperissa. Päätös oli todella vaikea, mutta Amesanin tiimi toimi erittäin vahvana kumppanina tukemassa, konsultoimassa, tasoittamassa tietä ja varmistamassa, että homma menee maaliin. Ja hienosti se lopulta menikin!”

- Ville Majanen - Yrittäjä, Verkkokauppa e-ville.com

"Ennen yhteistyön käynnistymistä Amesanin kanssa, etsimme pitkään ammattitaitoisia osaajia kasvavaan tiimiimme. Amesanin toimivan konseptin kautta heidät löydettiin nopealla aikataululla ja yhteistyö oli sujuvaa. Kiitos Amesan."

- Johanna Takkinen - Kehitysjohtaja, Rekkahuolto Tuusula

TYYPILLISIÄ REKRYTOINNIN HAASTEITA

Tunnistimme tyypillisiä rekrytoinnin haasteita joiden kanssa asiakkaamme usein ovat painineet.

Lue lisää

SUURIN OSA POTENTIAALISISTA TYÖNHAKIJOISTA ON PASSIIVISIA 

Tiesitkö, että jopa 80% potentiaalisista työntekijöistä ei aktiivisesti etsi töitä. Amesanilla kehitimme palvelun, jolla onnistuimme aktivoimaan tämän kohderyhmän.

SUURIN OSA POTENTIAALISISTA TYÖNHAKIJOISTA ON PASSIIVISIA

Tiesitkö, että jopa 80% potentiaalisista työntekijöistä ei aktiivisesti etsi töitä? Amesanilla kehitimme palvelun, jolla onnistuimme aktivoimaan tämän kohderyhmän.