Digirekrytoinnin suunnannäyttäjä

SOPISITKO MEILLE

Tule osaksi Amesanin ammattitaitoista tiimiä

Amesanilla pääset työskentelemään uudenaikaisten rekrytointityökalujen kanssa. Työyhteisössämme on niin jääkiekkoilijoita, kelloharrastajia kuin ratsastajiakin. Meille on tärkeää, että kaikki voivat tulla töihin sellaisena kuin on.

Meillä työskentely tapahtuu hyvässä hengessä ja arvostamme hyviä asiakaskokemuksia ja halua kehittää itseään enemmän kuin solmioita ja pikkutakkeja. 

Meillä ei tarvitse pelätä virheitä, niille täytyy pystyä nauramaan ja ottamaan niistä opiksi, se kuuluu osaksi amesanilaisuutta.

Avoimet työpaikat

Testaa, sopisitko markkinointikoordinaattoriksi Amesanille? Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja ota selvää!

Digirekrytoinnin kumppani

Amesanilla töitä tehdään yhteisten tavotteiden saavuttamiseksi eikä viikkotuntien takia. Toimistolle ei tarvitse saapua istumaan yhdeksästä viiteen, jos työskentely sujuu tehokkaammin kahvilasta tai kotisohvalta käsin. Toimivan yhteistyön ansiosta saavutamme yhdessä haastavimmatkin tavoitteet.

Vaikka avainlukuja tarkasteltaessa olemme vielä pieni yritys monen muun yrityksen rinnalla, niin olemme onnistuneet luomaan ainutlaatuisen välittämisen kulttuurin työyhteisöömme, mikä ei ole itsestäänselvyys. Vaikka usein ajatellaan, että isot yritykset ja suuret henkilöresurssit ovat tie onneen, niin tärkeämpää on kuitenkin kasata joukko osaavia ja motivoituneita ihmisiä, jotka yhdessä siivittävät pienemmänkin yrityksen suureen menestykseen. 

Mikäli haluat olla luomassa digirekrytoinnin menestystarinaa, tule meille töihin!

He luottavat myös Amesaniin