Työnantajamielikuva

Rekrytointimainonta ei itsessään ole markkinoilla mikään uusi asia. Monet ovatkin tottuneet hyödyntämään eri työnhakuportaalien tarjoamia vaihtoehtoja tai perinteistä sosiaalisessa mediassa tehtävää rekrytointimainontaa.

Ajatus lähteä yhdistämään työnantajamielikuvamainontaa ja rekrytointimainontaa sekä muodostamalla niistä täysin uudenlaista palvelukonseptia lähti asiakkaidemme tarpeesta. Huomasimme, että etenkin haastaavemmissa rekrytoinneissa pelkästään kohdennettu rekrytointimainonta ei aina tuonut haluttua lopputulosta. Yhdistämällä työantajamielikuvakampanjoinnin, sekä rekrytointikampanjat olemme nostaneet hakijoiden määrää sekä laatua huomattavasti etenkin ammattiosaaja ja asiantuntija kohderyhmissä.

Palvelun rakenne

• Luomme asiakkaamme brändi-ilmeen mukaisen työnantajamielikuvakampanjan, jota markkinoimme kohdennetusti eri mainoskanavissa.

• Räätälöimme ja suunnittelemme kampanjan sisällön, joka puhuttelee ja herättää mielelnkiinnon valitussa kohderyhmässä.

• Ohjaamme passiiviset työnhakijat kohti haluttua toimenpidettä, tarkkaan mietityillä linkityksillä.

Klikkaa tästä ja katso esimerkki työnantajamielikuvakampanjasta

1. Suunnittelemme kampanjan sisällön valituille kohderyhmille sopivaksi ja räätälöimme mainonnan niissä kanavissa, joissa potentiaaliset kadidaatit vierailevat.

2. Kampanjoiden toimivuutta seurataan, mitataan ja optimoidaan päivittäin, jotta haluttu lopputulos saavutetaan.

3. Työnantajamielikuvakampanjoinilla varmistetaan rekrytoinnin onnistuminen etenkin haastavissa rekrytoinneissa.

Rekrytointi tulossa?

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja selvitä vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen, sopisiko Amesanin Digirekrytointi teidän yritykselle.

SELVITÄ SOPISIKO PALVELUMME YRITYKSELLESI