Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Mikä on ilmoitushaku?

Rekrytointipalvelut kannattaa valita ja mitoittaa avoinna olevan roolin mukaan. Kun toimenkuva on selkeä ja potentiaalisia kandidaatteja tehtävään on runsaasti, on kevyempi ilmoitushaku varteenotettava vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Ilmoitushakua suositellaan erityisesti aktiivisten työnhakijoiden tavoittamiseen. Amesanin ilmoitushaun CV:tön hakuprosessi madaltaa työnhakemisen kynnystä, millä on positiivinen vaikutus vastaanotettujen hakemusten määrään.

Oikein valittujen mediakanavien ja kiinnostavan, ammattitaidolla laaditun rekrytointi-ilmoituksen avulla ilmoitushaku tarjoaa yrityksellesi tarkoituksenmukaista näkyvyyttä, sekä tavoittaa nopeasti ja kustannustehokkaasti suuren määrän potentiaalisia kandidaatteja, vahvistaen samalla yrityksesi työnantajamielikuvaa. 

Amesan® Ilmoitushakua voidaan myös käyttää suorahaun tueksi haastavampien positioiden rekrytoinneissa, kasvattamaan potentiaalisten ehdokkaiden määrää. Amesanin kokeneet rekrytointikonsultit auttavat valitsemaan juuri Sinun yrityksellesi toimivimman palvelukokonaisuuden.

Ilmoitushaku pähkinänkuoressa

Ammattitaitoisesti hoidettu rekrytointi tuo yritykseesi sitoutuneita, osaavia tekijöitä ja säästää sinulta sekä aikaa, että resursseja, jolloin voit keskittyä omiin ydintehtäviisi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri Sinua löytämään parhaiten sopivat osaajat yritykseesi!

Tutustu palveluihimme!

Suorahaku

Löytää osaajat yrityksen keskijohdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Talent Sourcing

Osaamistarvetta vastaavia kandidaatteja vaativiin asiantuntija- ja johtotason rooleihin.

Johdon Suorahaku

Kun etsit hallitusammattilaista tai osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Inhouse-rekrytointi

Strategista kumppanuutta rekrytointiin. Kustannustehokas vaihtoehto, joka säästää arvokasta aikaa ja tehostaa prosesseja.