Johdon suorahaku

Johdon suorahaun avulla osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Mikä on Johdon suorahaku?

Johdon rekrytointi on yrityksen kriittisimpiä toimintoja. Usein sopivan osaamisvaatimuksen omaavan henkilön löytäminen vaatii avukseen rekrytoinnin ammattilaisen. Amesanin kokeneet rekrytointikonsultit auttavat yritystäsi löytämään sopivimman henkilön niin hallitukseen, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviinkin.

Asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin muokattavissa olevat rekrytointiprosessimme tekevät suorahakupalvelusta sujuvan, laadukkaan sekä kustannustehokkaan. Meillä on laaja ymmärrys eri toimialoista ja perehdymme huolella yrityksenne taustoihin, organisaatiokulttuuriin sekä liiketoimintaan löytääksemme juuri teille parhaimman osaajan.

Soveltuvuusarviointimme antavat lisätietoa mm. kandidaattien vahvuuksista, motivaatiosta ja kehittymispotentiaalista suhteessa avoinna olevaan positioon. Rekrytointikonsulttimme käy arvioinnin tulokset yksityiskohtaisesti läpi sekä kandidaatin, että rekrytoivan yrityksen kanssa. 

Ammattitaitoisesti hoidettu Amesan® Johdon Suorahaku tuo yritykseesi sitoutuneita, osaavia tekijöitä ja säästää sinulta sekä aikaa, että resursseja, jolloin voit keskittyä omiin ydintehtäviisi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri Sinua löytämään parhaiten sopivat osaajat yritykseesi!

Tutustu palveluihimme!

Suorahaku

Löytää osaajat yrityksen keskijohdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Talent Sourcing

Osaamistarvetta vastaavia kandidaatteja vaativiin asiantuntija- ja johtotason rooleihin.

Johdon Suorahaku

Kun etsit hallitusammattilaista tai osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Inhouse-rekrytointi

Strategista kumppanuutta rekrytointiin. Kustannustehokas vaihtoehto, joka säästää arvokasta aikaa ja tehostaa prosesseja.