Miksi hyödyntää Inhouse-rekrytointia?

Miksi hyödyntää Inhouse-rekrytointia?

Inhouse-rekrytointi lyhyesti

 

Inhouse-rekytoinnissa saat käyttöösi rekrytoijan, joka työskentelee osana organisaatiosi HR- tai rekrytointitiimiä. Inhouse-rekrytoijan tehtävänä on tehostaa organisaationne kyvykkyyttä huippuosaajien rekrytoinnissa ja houkuttelussa. Inhouse-rekrytoija voi työskennellä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, tilanteestanne ja tarpeestanne riippuen.

 

Mihin tilanteeseen Inhouse-rekrytointi soveltuu

 

Kun organisaatio tarvitsee uusia lahjakkuuksia ja osaajia, soveltuvien osaajien rekrytointi voi osoittautua haastavaksi esimerkiksi suuren rekrytointitarpeen tai oman resurssipulan takia. Yksi vaihtoehto perinteisen suorahaun käytölle on hyödyntää Inhouse-rekrytointia, joka monille organisaatioille voi olla harkitsemisen arvoinen asia. Tässä blogissa tarkastelemme syitä siihen, miksi inhouse-rekrytointi palvelut voivat olla hyvä valinta organisaatiollesi.

 

Inhouse-rekrytointi ja hyödyt

 

 

Asiantuntemus ja kokemus: Inhouse-rekrytointi palveluntarjoajat ovat erikoistuneet rekrytointiprosessien hallintaan ja toteuttamiseen. Heillä on laaja kokemus erilaisista rekrytointitilanteista ja osaavat tarjota arvokasta asiantuntemusta ja neuvoja organisaatiollesi. Lisäksi heillä on usein pääsy laajempaan osaajaverkostoon, mikä voi helpottaa sopivien henkilöiden löytämistä organisaatioosi.

 

Resurssien tehokas hyödyntäminen: Inhouse-rekrytointi palveluiden käyttö voi olla taloudellisesti järkevä valinta organisaatiolle. Sen sijaan, että organisaatio palkkaisi omia rekrytointiasiantuntijoita tai käyttäisi aikaa ja resursseja rekrytointiprosessin hoitamiseen, inhouse-rekrytointi palvelut voivat tarjota tarvittavan osaamisen ja avun vain tarpeen mukaan. Tämä voi säästää organisaatiolta sekä aikaa että rahaa.

 

Laajempi hakijapooli: Inhouse-rekrytointi palveluntarjoajilla on usein pääsy laajempaan hakijapooliin kuin organisaatiolla itsellään. He voivat hyödyntää erilaisia kanavia ja verkostoja tavoittaakseen potentiaalisia ehdokkaita ja houkutellakseen heitä organisaatioosi. Tämä voi lisätä mahdollisuuksia löytää juuri oikeat henkilöt avoimiin työtehtäviin.

 

Joustavuus ja nopeus: Inhouse-rekrytointi palveluiden käyttö voi tarjota organisaatiollesi joustavuutta ja nopeutta rekrytointiprosessin hoitamisessa. Palveluntarjoajat voivat nopeasti reagoida muuttuviin tarpeisiin ja aloittaa rekrytointiprosessin välittömästi. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa rekrytointitarpeet tulevat nopeasti ja yllättäen, kuten korvausrekrytointi tilanteissa.

 

Erikoistuneiden työkalujen ja menetelmien käyttö: Inhouse-rekrytointi palveluntarjoajat käyttävät usein erikoistuneita työkaluja ja menetelmiä rekrytointiprosessin hallintaan ja toteuttamiseen. Näiden työkalujen avulla he voivat tehostaa prosessia, parantaa hakijakokemusta sekä varmistaa parhaat mahdolliset tulokset organisaatiollesi.

 

Yhteenveto Inhouse-rekrytoinnista

 

 

Kaiken kaikkiaan inhouse-rekrytointi palveluiden käyttö voi tarjota monia etuja organisaatiollesi, kuten asiantuntemuksen ja kokemuksen hyödyntämisen, resurssien tehokkaan käytön, laajemman hakijapoolin, joustavuuden ja nopeuden sekä erikoistuneiden työkalujen ja menetelmien käytön. Nämä tekijät tekevät inhouse-rekrytointi palveluista houkuttelevan vaihtoehdon organisaatiolle, jolla on tarve rekrytoida soveltuvia osaajia.

 

 

Tutustu Amesanin tarjoamaan Inhouse-rekrytointi palveluun.

 

 

Lue myös nämä

Suorahaku

Suorahakukumppanin valinta

Amesania lähestyy jatkuvasti uusia asiakasorganisaatiota rekrytointihaasteiden takia, sillä kokeneita it-alan osaajien rekrytointi on vaikeaa ja aikaa vievää. Asiakasorganisaation lähtötilanne on monesti se, että oma rekrytointiprosessi ei ole tuottanut tulosta. Asiakkaamme on jo saattanut kokeilla useitakin suorahakukumppaneita, mutta sopivaa osaajaa ei ole syystä tai toisesta löytynyt.

Rekrytointi

Yrityskulttuurin merkitys IT-alalla

Yrityskulttuurilla on valtava merkitys IT-alalla, mutta kuinka se vaikuttaa IT-ammattilaisten sitoutumiseen ja suoriutumiseen työssä?

Suorahaku

Onnistunut suorahaku

Suorahaku on nykypäivän liike-elämän kiistaton kulmakivi, kun yritykset pyrkivät täyttämään avoimet työpaikat parhailla mahdollisilla ehdokkailla. Onnistunut suorahaku ei ole pelkästään tehokas tapa täyttää avoimia tehtäviä, vaan se voi myös tuoda organisaatiolle merkittävää kilpailuetua. Jotta suorahaku olisi menestyksekäs, tarvitaan kuitenkin huolellista suunnittelua, strategista lähestymistapaa ja tarkkaa toteutusta.

Tutustu palveluihimme!

Suorahaku

Löytää osaajat yrityksen keskijohdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Talent Sourcing

Osaamistarvetta vastaavia kandidaatteja vaativiin asiantuntija- ja johtotason rooleihin.

Johdon Suorahaku

Kun etsit hallitusammattilaista tai osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Inhouse-rekrytointi

Strategista kumppanuutta rekrytointiin. Kustannustehokas vaihtoehto, joka säästää arvokasta aikaa ja tehostaa prosesseja.