REKRYTOINTIPALVELUMME

Rekrytointipalvelumme on suunniteltu yrityksille ja organisaatiolle, jotka haluavat helposti yhdistää työnantajamielikuvan kehittämisen sekä konkreettiset rekrytointitarpeet. Palvelumme soveltuu yksittäisiin rekrytointeihin sekä kokonaisvaltaisempaan työnantajamielikuvan kehittämiseen.

AMESAN BASIC

Tämän päivän työnhakijoista jopa 90% on passiivisia työnhakijoita. Amesan Basicin avulla tavoitat heidät.

Amesan Basic on kärkipalvelumme josta meidät parhaiten tunnetaan. Amesan Basic yhdistää kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin, työnantajamielikuvan kehittämisen ja rekrytointityön aivan uudella tavalla.

Lue lisää

DIGITAALINEN HEADHUNTING

Digitaalinen Headhunting palvelumme on suunniteltu etenkin haastaviin asiantuntijarekrytointeihin. Kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin ja rekrytointityön ohella suorahakukonsulttimme käyvät projektin aikana aktiivisesti läpi Amesanin omaa asiantuntijatietokantaa sekä kontaktoivat potentiaalisia osaajia hyödyntäen eri kanavia.

Amesanin Digitaalista Headhuntingia käytetän etenkin senior-tason rekrytoinneissa.

AMESAN SUORAHAKU

Kun olette etsimässä 1-3 asiantuntijaa ettekä halua markkinoida rekrytointia julkisesti, on Amesan Suorahaku oikea vaihtoehto. Amesanin Suorahakua käytetään myös tilanteissa, kun rekrytointitarve on niin kiireinen, ettei varsinaista markkinointia ole järkevää toteuttaa. Amesanin tekemät suorahaut tehdään hiljaisina hakuina ilman markkinointia.

Tyypillisesti Amesan Suorahakua käytetään nopeisiin tarpeisiin tai johtotason hakuihin. Amesan on profiloitunut asiantuntijarekrytointeihin ja etenkin IT-alalta meiltä löytyy erinomaisia tuloksia. Amesan Suorahakua käyttävät niin pienemmät kuin isommatkin asiakkaamme.

AMESAN SOVELTUVUUSARVIOINNIT

Amesanin tuottamilla soveltuvuusarvioinneilla pystymme minimoimaan palkkaukseen liittyvät riskit, sekä nostamaan esille työntekijän osalta olennaisia valmiuksia, vahvuuksia sekä tulevaisuuden kehityskohteita.

Soveltuvuusarvioinnit räätälöidään rekrytoitavan position mukaan asiakaskohtaisesti. Amesanin rekrytointiasiantuntijoilla on soveltuvuusarviointeihin vaadittavat sertifikaatit ja hyödynnämme Aonin verkkopohjaisia menetelmiä.

AMESAN - tehokas vaihtoehto perinteiselle headhuntingille

Halusimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan tavan löytää sopivia työntekijöitä etenkin asiantuntijapositioihin.

“Amesanin tekemä kampanja tuotti tulosta odotettua nopeammin ja vielä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suosittelen lämpimästi heidän tuottamaa palvelua."

Anton Bergström, Kalamakasiini

Kysy lisää hinnoittelustamme
Mustavalkoinen leijona mustalla taustalla