Toistuvat onnistumiset eivät ole sattumaa

Amesan on auttanut niin suuria kuin pieniäkin organisaatioita palkkaamaan parhaat osaajat. Ohessa asiakkaidemme referenssitarinoita, joihin tutustumalla näet miten olemme auttaneet heitä monipuolisissa rekrytointihaasteissa.

Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä miten voimme auttaa Sinua löytämään uuden osaajan organisaatioonne. Kotisivuillamme on vain osa referensseistä, myyntijohtajamme Christian Lammervo kertoo mielellään lisää sekä tarjoamistamme palveluista, että juuri sinun tarpeitasi vastaavista asiakastarinoista!

Suodata
M-Filesin Cloud osaamiskeskuksessa ilmeni tarve rekrytoida neljä senioritason Azure-arkkitehtia suunnittelemaan ja kehittämään M-Filesin globaalia pilvialustaa. "Aloitimme rekrytoinnit ensin itse ja saimmekin täytettyä yhden position. Nopeasti tuli kuitenkin selväksi, että tarvitsemme rekrytointikonsultin tukea, jotta saamme loput rekrytoinnit maaliin aikataulussa", totesi M-Files Cloud osaamiskeskuksen johtaja Matti Koljonen.
Henna Sjögren, Ambientian Talent Acquisition Lead.
Vielä joitakin vuosia sitten Ambientialla luotettiin rekrytoinneissa ilmoituspohjaiseen tekemiseen, mutta asteittain yritys on siirtynyt tehokkaamman suorahaun käyttöön. Lue ohesta, miten Amesan on systemaattisella ja datalähtöisellä suorahakukäytännöllä auttanut Ambientiaa rekrytoimaan useita Data Engineerejä sekä softadevaajia.
Lue ohesta, miten Joki ICT:n toimitusjohtaja Petri Kinnunen päätyi ensimmäistä kertaa kokeilemaan suorahakua haastavan asiantuntijaposition - BI projektipäällikön - täyttämisessä ja yllättyi prosessin helppoudesta ja nopeudesta!
Onnistuneissa rekrytoinneissa prosessin nopea käynnistäminen, ripeä läpivieminen ja proaktiivinen, hyvä yhteydenpito ovat avainasemassa, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen. Lue ohesta, miten Mercantuksen perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Aho löysi yritykseen uuden osaajan Amesanin tehokkaan rekrytointiprosessin avulla.