REFERENSSITARINOITA

TOISTUVAT ONNISTUMISET EIVÄT OLE SATTUMAA

Amesan on auttanut niin suuria kuin pieniäkin organisaatioita palkkaamaan parhaat osaajat. Tyypillisesti asiakkaamme etsivät kokeneita it-alan osaajia.

REFERENSSITARINA,
Mercantus Oy

Hyvin suunniteltu rekrytointiprosessi toi tuloksen ennätysajassa, CASE: Mercantus Oy

Onnistuneissa rekrytoinneissa prosessin nopea käynnistäminen, ripeä läpivieminen ja proaktiivinen, hyvä yhteydenpito ovat avainasemassa, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen. Lue ohesta, miten Mercantuksen perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Aho löysi yritykseen uuden osaajan Amesanin tehokkaan rekrytointiprosessin avulla.

Lue lisää
Hannu Aho, Mercantus Oy:n toimitusjohtaja.

REFERENSSITARINA,
Silverbucket Oy

Onnistunut rekrytointi vaatii oikeanlaisen osaamistaustan lisäksi myös yrityskulttuuriin istumista, CASE: Silverbucket Oy

Osaamistaustan kartoittamisen lisäksi myös ihmistuntemus on rekrytoinneissa tärkeää. Lue ohesta, miten Silverbucketin toimitusjohtaja Janne Kanerva löysi Amesanin avulla yritykseen uuden kehittäjän, joka ei vain vakuuttanut osaamisellaan, vaan istui myös erinomaisesti työyhteisöön!

Janne Kanerva, Silverbucket toimitusjohtaja.

REFERENSSITARINA,
DB Pro Services Oy

Kahden kesäkuukauden saldona neljä uutta Data Platform -konsulttia, CASE: DB Pro Services

Rekrytointiprosessi on oma taiteenlajinsa. Lue ohesta, miten Amesan haasteellisina kesäkuukausina auttoi DB Pro Servicen toimitusjohtaja Jani Savolaista rekrytoimaan useita kokeneita osaajia.

Jani Savolainen, DB Pro Services, hallituksen puheenjohtaja.

REFERENSSITARINA,
Joki ICT Oy

Ensikosketus suorahakuun tuotti toivotun rekrytoinnin
CASE: Joki ICT Oy

Lue ohesta, miten Joki ICT:n toimitusjohtaja Petri Kinnunen päätyi ensimmäistä kertaa kokeilemaan suorahakua haastavan asiantuntijaposition täyttämisessä ja yllättyi prosessin helppoudesta ja nopeudesta!

Petri Kinnunen, Joki ICT toimitusjohtaja.

REFERENSSITARINA,
IPP Oy

Useita onnistuneita palkkauksia lyhyen ajan sisään
CASE: IPP Oy

Lue ohesta miten Amesan auttoi IPP:tä tekemään useita onnistuneita palkkauksia nopealla aikataululla ja miten hyvä yhteydenpito ja viestintä mahdollistivat sujuvan ja tehokkaan rekrytointiprosessin.

Jussi Arola, IPP:n liiketoimintajohtaja.

REFERENSSITARINA,
Isolta Oy

Referensseistä hyötyä rekrytointikumppanin valinnassa
CASE: Isolta Oy

Lue ohesta referenssien tärkeydestä ja siitä, miten Isolta löysi luotettavan rekrytointikumppanin saamiensa referenssien avulla!

Reino Meriläinen.

REFERENSSITARINA,
eTasku Solutions Oy

Ohjelmistoalan kilpaillulla markkinalla passiivisten työnhakijoiden tavoittaminen on ensisijaisen tärkeää
CASE: eTasku

Lue ohesta, miten Amesan on auttanut eTaskua löytämään hyviä hakijoita auki oleviin positioihin!

Olli Kivelä, CEO eTasku

REFERENSSITARINA,
Apix Messaging Oy

Uusi kustannustehokas tapa tehdä rekrytointia
CASE: Apix Messaging

Lue miten Amesanin tarjoama dataohjattu suorahaku auttoi Apixia aikaisempaa kustannustehokkaammin löytämään yritykseen uusia vahvistuksia ohjelmistoalan asiantuntijarooleihin.

Veli-Matti Sahlberg

REFERENSSITARINA, EverTech Oy

Ajansäästöä rekrytoinnin ulkoistamisella
CASE: EverTech Oy

Rekrytointiprosessin laadukas läpivieminen vie helposti ison osan työpäivästä, mikä ajallisesti on pois omien työtehtävien hoitamisesta. Lue ohesta, miten EverTechillä säästettiin aikaa hyödyntämällä ulkoistettuja rekrytointipalveluita.

REFERENSSITARINA, iTapsa

Varmuutta työntekijän rekrytointiin rekrytointipalvelulla
CASE: iTapsa

Rekrytointikumppanuus on tuonut mm. ajansäästöä ja kustannustehokkuutta iTapsan hakijakäsittelyyn. Lue ohesta, miten iTapsa on Amesanin avulla löytänyt juuri oikeanlaisen henkilön ei pelkästään tehtävään, vaan myös itse yritykseen.

TILAA AMESANIN ASIAKASKIRJE!

Amesan on auttanut jo yli 100 työnantajaa niin IT-, kuin Business & Sales -puolenkin rekrytoinneissa.

Tilaa nyt asiakaskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa asiantuntijoidemme ajatuksia rekryrintamalta, saat tietoa jatkuvasti kehittyvistä palveluistamme, pääset lukemaan referenssitarinoita, ajankohtaisia blogikirjoituksia ja paljon muuta!