REFERENSSITARINA

DB Pro Services Oy

Kahden kesäkuukauden saldona neljä uutta Data Platform -konsulttia, CASE: DB Pro Services

DB PRO Services logo.

Yritys on juuri niin hyvä kuin sen henkilöstö on. Hyvään yrityskulttuuriin kuuluu reiluus, vastuullisuus sekä kyky luoda avoin ja turvallinen työympäristö. Tärkein neuvoni johtajille onkin että "sinulla on yksi suu ja kaksi korvaa". Kaikki hyvä syntyy tätä kautta, se on kollektiivisen ymmärtämisen ja tiimipelaamisen A ja O.”, sanoo Jani K. Savolainen, DB Pro Services Oy:n tuore toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja.

Jani Savolainen, DB Pro Services, hallituksen puheenjohtaja.

Olemme konsulttitalo, jonka ydinliiketoiminta on modernissa, pilvipohjaisessa tietovarastoinnissa. Osaamisemme on erityisen vahvaa Azure Data Platformissa, SQL Server -tietokannoissa sekä Power BI:ssä. Järeämmät DW-ratkaisumme rakentuvat Synapse Analytics- ja Snowflake-teknologioiden päälle. Myös koneoppiminen on analytiikkapuolella tätä päivää”, kertoo Savolainen.

Kolmannen polven yrittäjä ja 23 vuoden kokemuksen tietovarastoinnista omaava Savolainen on yrityksessä kotonaan kuin kala vedessä. ”Asiakaskuntamme koostuu pääosin suuremmista keskisuurista sekä suuryrityksistä, jotka toimivat enimmäkseen yksityisellä sektorilla.

Minulla on konsernissamme tuplarooli hallituksen puheenjohtajana sekä teknologiajohtajana DB Pro Services:in emoyhtiössä DB Pro:ssa. Tehtävien yhdistäminen kahden yhtiön välillä saattaa kuulostaa haasteelliselta mutta työnjakomme johtajistossa on selkeää ja tehokasta, mikä onkin tärkeää, kun tavoitellaan seuraavaa hallittua kasvuloikkaa. Tänä vuonna liikevaihtomme kasvaa noin 60 % edellisvuoteen verrattuna, henkilöstöä meillä on tällä hetkellä 22. Näkymät ovat kaiken kaikkiaan hyvät!"

Tuore yhteistyö Amesanin kanssa on tuottanut vahvoja tuloksia

”Konsultointibisneksessä asiakas on kuningas sillä ilman asiakasta ei ole bisnestä. Hyvä asiakkuus on kuin hyvä parisuhde, se kestää niin myötä- kuin vastoinkäymiset. Joskus voi myös tulla eteen hankalia tilanteita. Silloin punnitaan molemminpuolinen kyky ja halukkuus ymmärtää toisiaan. Siksi konsultille tärkeitä ominaisuuksia teknisten taitojen ja hyvän päättelykyvyn lisäksi ovatkin palvelualttius, luotettavuus ja hyvä kommunikaatiokyky. Paljon on myös asenteesta kiinni.

Amesan-yhteistyömme on melko tuoretta, mutta silti hyviä tuloksia on jo tullut. Saimme mm. haasteellisina kesäkuukausina tehtyä useita rekrytointeja kokeneista osaajista. Näinä aikoina ei ole itsestään selvää löytää pitkän linjan talenttia. Kokemus on kuitenkin markkinassa juuri se seikka, jota eniten haetaan. Olemme erittäin tyytyväisiä Amesanin tapaan hoitaa asioita. Rekrytointiprosessi on oma taiteenlajinsa - jos siinä heittäytyy omilleen, on äkkiä aika isojen haasteiden edessä. Amesanin konsepti on laadukas, kykenee tuottamaan liidejä nopeasti ja säästää aikaa sekä rahaa pitkässä juoksussa, joten yhteistyömme tulee kyllä jatkumaan”, toteaa Jani tyytyväisenä.

DB Pro Services työpaikkana

"Vapaus luo vastuuta, en usko mikromanageeraukseen. DB Pro Services kykenee tarjoamaan aidosti välittävän mutta samalla teknisesti vaativan työympäristön. Miltei kaikki konsulttimme ovatkin senioritason osaajia. Rennon työyhteisön ja mielenkiintoisten asiakasprojektien lisäksi kykenemme tarjoamaan kilpailukykyisen palkkiomallin. Tämän lisäksi kaikki työntekijämme on sitoutettu yhtiön optio-/osakasohjelmaan. Tämä luo vastuuta ja draivaa tiimiä ”niinä sateisinakin päivinä”. ”Olemme aina valmiita juoksemaan sen ekstramailin.”, Savolainen kiteyttää.

Lue lisää DB Pro Servicestä yrityksenä klikkaamalla tästä.

Tutustu Amesanin palveluihin tästä!