Digitaalisella headhuntingilla voidaan etsiä kustannustehokkaasti asiantuntijoita digimainosten avulla.

DIGITAALINEN HEADHUNTING

Amesanin digitaalinen rekrytointikampanja tarjoaa helpon ja nopean väylän ns. passiivisten työnhakijoiden löytämiseen. Digitaalinen headhunting on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi haastaviin asiantuntijarekrytointeihin. Amesanin digitaalinen headhunting on suunniteltu palvelemaan etenkin työnhakijoita. Rekryformaattimme läpiviemiseen kulutettu aika on hakijan osalta noin 60 sekuntia. Tämän takia saamme sellaisia ihmisiä hakemaan, jotka normaalisti eivät osallistuisi rekrytointiprosessiin. Onnistuneen lopputuloksen kannalta on erityisen tärkeää, että tavoitettu kohderyhmä on oikeanlaista. Tästä syystä markkinoinnin asiantuntijamme keskittyvät etenkin tähän osa-alueeseen. Tavoitamme potentiaalisia hakijoita Facebookin, Instagramin, Googlen ja LinkedInin kautta tehdyllä kohdennetulla mainonnalla.

Varaa etäesittely 

Mitä digitaalinen headhunting sisältää

VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU

Toteutamme rekrytointikampanjan aina asiakkaamme brändi-ilmeen mukaisesti. Luomme houkuttelevat mainosversiot ja laskeutumissivun joilla aktivoimme passiiviset työnhakijat.

KOHDERYHMIEN SUUNNITTELU

Markkinoinnin asiantuntijamme suunnittelevat kohderyhmät joille markkinoimme eri kanavissa rekrytointikampanjaa.  

HAKIJOIDEN KONTAKTOINTI

Käymme hakijat läpi ja teemme heistä hakijaprofiilit. Keräämme myös hakijalta halutessanne cv:t, LinkedIn-profiilit ja muut rekrytoinnin kannalta oleelliset asiat. Sovimme myös halutessanne työhaastattelupäivät asiakkaamme puolesta.

Digitaalisella headhuntingilla tavoitamme hakijat, joita perinteiset kanavat eivät tavoita.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Lähettämällä meille yhteydenottopyynnön, annat samalla luvan käsitellä tietojasi.