REKRYTOINTIKAMPANJA

Amesanin digitaalinen rekrytointikampanja tarjoaa helpon ja nopean väylän ns. passiivisten työnhakijoiden löytämiseen. Rekrytointikampanjamme on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi haastaviin asiantuntijarekrytointeihin. Amesanin rekrytointikampanja on suunniteltu palvelemaan etenkin työnhakijoita. Rekryformaattimme läpiviemiseen kulutettu aika on hakijan osalta noin 60 sekuntia. Tämän takia saamme sellaisia ihmisiä hakemaan, jotka normaalisti eivät osallistuisi rekrytointiprosessiin. Onnistuneen lopputuloksen kannalta on erityisen tärkeää, että tavoitettu kohderyhmä on oikeanlaista. Tästä syystä markkinoinnin asiantuntijamme keskittyvät etenkin tähän osa-alueeseen. Tavoitamme potentiaalisia hakijoita Facebookin, Instagramin, Googlen ja LinkedInin kautta tehdyllä kohdennetulla mainonnalla.

Tilaa yrityksellesi ilmainen esimerkki 

Mitä rekrytointikampanja sisältää

VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU

Toteutamme rekrytointikampanjan aina asiakkaamme brändi-ilmeen mukaisesti. Luomme houkuttelevat mainosversiot ja laskeutumissivun joilla aktivoimme passiiviset työnhakijat.

KOHDERYHMIEN SUUNNITTELU

Markkinoinnin asiantuntijamme suunnittelevat kohderyhmät joille markkinoimme eri kanavissa rekrytointikampanjaa.  

HAKIJOIDEN KONTAKTOINTI

Käymme hakijat läpi ja teemme heistä hakijaprofiilit. Keräämme myös hakijalta halutessanne cv:t, LinkedIn-profiilit ja muut rekrytoinnin kannalta oleelliset asiat. Sovimme myös halutessanne työhaastattelupäivät asiakkaamme puolesta.

Rekrytointikampanjalla tavoitamme hakijat, joita perinteiset kanavat eivät tavoita.