Työntekijätarinat

Tärkeä osa Employer Brandingin, työnantajamielikuvan, luomisessa ovat työtekijätarinat, joissa yrityksen työntekijät helposti lähestyttävästi ja omin sanoin kertovat kokemuksiaan työstään ja työyhteisöstä.

Mitä ovat työntekijätarinat?

Tärkeä osa Employer Brandingin, työnantajamielikuvan, luomisessa ovat työtekijätarinat, joissa yrityksen työntekijät helposti lähestyttävästi ja omin sanoin kertovat kokemuksiaan työstään ja työyhteisöstä. Tarinat tarjoavat potentiaalisille työnhakijoille oivan katsauksen yrityksen arkeen, yrityskulttuuriin, arvoihin ja sen tapaan kohdata työntekijöitään.

Amesan™ Employer Branding -palvelun Työntekijätarinoiden avulla voit vaikuttaa yrityksesi työnantajamielikuvaan, erottautua kilpailijoista ja houkutella oman toimialasi parhaimpia osaajia. Tarinoiden avulla tavoitamme myös suorahaun ulkopuolelle jääneitä ehdokkaita ja kasvatamme yrityksenne tunnettuutta valituissa kohderyhmissä. 

Suunnittelemme ja toteutamme haluamasi työntekijätarinat avaimet käteen -periaatteella; hoidamme kysymysrungon, haastattelut sekä niiden aikataulutukset ja kirjoitamme tarinat auki houkuttelevaan ja helppolukuiseen muotoon – sinun tarvitsee vain valita projektiin sopivat henkilöt!

Ota yhteyttä – tehdään myös teidän tarinoistanne totta! 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri Sinua löytämään parhaiten sopivat osaajat yritykseesi!

Tutustu palveluihimme!

Suorahaku

Löytää osaajat yrityksen keskijohdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Talent Sourcing

Osaamistarvetta vastaavia kandidaatteja vaativiin asiantuntija- ja johtotason rooleihin.

Johdon Suorahaku

Kun etsit hallitusammattilaista tai osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Inhouse-rekrytointi

Strategista kumppanuutta rekrytointiin. Kustannustehokas vaihtoehto, joka säästää arvokasta aikaa ja tehostaa prosesseja.