Työntekijävideot

Laadukkaasti tuotetut työntekijävideot ovat tärkeä elementti positiivisen työnantajamielikuvan rakentamisessa ja tekevät yrityksestä houkuttelevan potentiaalisten työnhakijoiden silmissä.

Mitä ovat työntekijävideot?

Laadukkaasti tuotetut työntekijävideot ovat tärkeä elementti positiivisen työnantajamielikuvan rakentamisessa ja brändin vahvistamisessa. Videoiden avulla voidaan välittää yrityksen arvoja, kulttuuria ja työympäristöä, mikä tekee yrityksestä houkuttelevan tavoiteltavan kohderyhmän silmissä ja parantaa potentiaalisten hakijoiden laatua.

Työntekijävideoiden pääosassa ovat työntekijäsi, jotka omin sanoin kertovat kokemuksiaan yrityksestä työnantajana, miltä heidän työpäivänsä ja -urakehityksensä näyttävät, miksi he viihtyvät ja suosittelisivat juuri teitä muille työnhakijoille.

Hyvin suunniteltujen ja toteutettujen työntekijävideoiden hyöty rekrytoinnissa on merkittävä. Amesan™ Employer Branding -palvelun Työntekijävideot auttavat sinua paitsi vahvistamaan työnantajamielikuvaasi ja lisäämään tunnettuutta, myös houkuttelemaan yritykseesi parhaimmat kyvyt oikeasta kohderyhmästä.

Kauttamme saat hyvin suunnitellut ja toteutetut työntekijävideot avaimet käteen -periaatteella; hoidamme kaikki käytännön järjestelyt ja niiden aikataulutukset toiveidesi mukaan – sinun tarvitsee vain valita projektiin sopivat henkilöt!

Ota yhteyttä – tehdään myös teidän tarinoistanne totta! 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri Sinua löytämään parhaiten sopivat osaajat yritykseesi!

Tutustu palveluihimme!

Suorahaku

Löytää osaajat yrityksen keskijohdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Ilmoitushaku

Vaivaton, tehokas ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle suorahaulle.

Talent Sourcing

Osaamistarvetta vastaavia kandidaatteja vaativiin asiantuntija- ja johtotason rooleihin.

Johdon Suorahaku

Kun etsit hallitusammattilaista tai osaajia vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Inhouse-rekrytointi

Strategista kumppanuutta rekrytointiin. Kustannustehokas vaihtoehto, joka säästää arvokasta aikaa ja tehostaa prosesseja.