Rekrytoi parhaat teknologia-alan osaajat nopeasti ja kustannustehokkaasti

  • Tuottaako sinulle vaikeuksia löytää kokeneita senior-tason
    asiantuntijoita?
  • Venyvätkö rekrytoinnin läpimenoajat tuskallisen pitkiksi ja onko
    rekrytointiviestinnässä haasteita?
  • Onko soveltujien työntekijöiden rekrytointi muodostunut
    organisaatiossasi kasvun esteeksi?

 

Älä huoli, me autamme sinua turvaamaan rekrytoinnin investointisi
kustannustehokkasti!

”Amesanilla ollaan paitsi taitavia löytämään osaamisen puolesta sopivia henkilöitä, myös henkilöitä jotka sopivat meidän yrityskulttuuriin”

Matti Koljonen,
Vice President, Cloud – M-Files

Asiakkaitamme

Amesan minimoi kohtaanto-ongelmaa soveltuvien osaajien ja asiakkaamme välillä, jonka myötä asiakkaillamme on paremmat edellytykset kasvattaa ja kehittää omaa liiketoimintaa.

Onnistumistarinoita asiakkailtamme

”Prosessi oli hyvin rakennettu, se eteni selkeästi ja tiedonkulku oli jatkuvasti ajan tasalla. Ja onnistuitte hienosti löytämään mielenkiintoisia ja relevantteja profiileita meidän hankalaan speksiin.”
Iina Mustakallio

MORS Software Oy

”Parin kuukauden aikana saimme kymmeniä lupaavia ehdokkaita, jotka oli Amesanin toimesta esikvalifioitu. Haastattelimme itse näistä toistakymmentä ehdokasta, ja lopputuloksena täytimme kaikki kolme avointa tehtävää. Amesanilla ollaan paitsi taitavia löytämään osaamisen puolesta sopivia henkilöitä, myös henkilöitä jotka sopivat meidän yrityskulttuuriin. Yhteistyö oli alusta alkaen sujuvaa. Amesan teki valtavasti töitä sopivien henkilöiden löytämiseksi, ja olemme supertyytyväisiä lopputulokseen”
Matti Koljonen, Vice President, Cloud

M-Files

”Haastatteluihin valikoituivat Amesanin toimesta ne, jotka aidosti olivat kiinnostuneita Fraktiosta. Olimme prosessiin kokonaisuudessaan todella tyytyväisiä – koettiin, että meistä pidettiin huolta ja että oltiin koko ajan itse ns. ratissa, mutta Amesan hoiti isoimman työn.”
Jaani Leskinen, Rekry Lead yhdessä Fraktion rekrykonklaavin kanssa

Fraktio Oy

Fraktiolaisia viettämässä yhdessä aikaa konttorilla.
Silverbucket logo.
”Rekrytointi meni onnistuneesti maaliin muutamassa viikossa ja oli nopea ja helppo prosessi. Myös hakijoilta saatu palaute rekrytointiprosessista oli niin ikään positiivista ja mitä mainioin tyyppi saatiin napattua porukkaamme.”
Janne Kanerva, toimitusjohtaja

Silverbucket Oy

Silverbucket Oy:n toimitusjohtaja Janne Kanerva.
EverTech logo.
”Rekrytoinnin ulkoistamiselle on tarjolla lukuisia palveluntarjoajia, joista Amesan erottuu ketterillä toimintatavoilla ja suoraviivaisella prosessilla. Rekrytointi käynnistyi sujuvasti ja ensimmäiset potentiaaliset hakijat ovat haastateltavana yleensä jo seuraavalla viikolla. Suosittelen lämpimästi yrityksille, jotka haluavat aloittaa rekrytointiprosessin vaivattomasti ja löytää osaavan tekijän nopeasti.”
Pekka Rasi, teknologiajohtaja

EverTech Oy

EverTech Oy:n teknologiajohtaja Pekka Rasi.
Apix Messaging logo.
”Erityisesti ilahduin palvelun nopeudesta, helppoudesta ja hakijoiden lukumäärästä. Myös haastatteluihin valikoituneet hakijat ovat laadultaan olleet parempia.”
Veli-Matti Sahlberg, perustaja

Apix Messaging Oy

Apixin Messagingin perustaja ja ex-toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg.
Edellinen
Seuraava

Haluatko ratkaista rekrytointihaasteesi jo tänään?

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika kartoittavalle keskustelulle niin syvennytään teidän tilanteeseen ja mahdollisiin ongelmakohtiin.

Yhteydenottolomake