BLOGI

REFERENSSITARINA,
eTasku Solutions Oy

Accountor-konserniin kuuluva eTasku on vuodesta 2012 lähtien taistellut kuittirumbaa vastaan. Tänä päivänä yli 20 000 yritystä toimittaa aineistonsa kirjanpitoon eTaskulla ja palvelu on käytössä yli 50% Suomen tilitoimistoista!

Lue lisää
Olli Kivelä, CEO eTasku

REFERENSSITARINA,
Apix Messaging Oy

Apix Messaging Oy on vuonna 2010 perustettu, juuriltaan suomalainen verkkolaskutuksen teknologinen edelläkävijä ja kansainvälisesti toimiva verkkolaskuoperaattori. Tällä hetkellä yli 35 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa käyttävät Apixin palveluita ja järjestelmien kautta kulkee lähes 200 000 eri yrityksen laskutustapahtumia kuukausittain.

Veli-Matti Sahlberg

REFERENSSITARINA, EverTech Oy

EverTech Oy on kotimainen vuonna 2012 perustettu pilvipalveluiden asiantuntijatalo, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla helppokäyttöisiä yksityis- ja hybridipilvipalveluita sekä korkean käytettävyyden konesalipalveluita.

REFERENSSITARINA, iTapsa

iTapsa on kotimainen vuonna 2012 perustettu puhelinhuoltoliike, joka on kasvanut Suomen tunnetuimmaksi takuun ulkopuoliseksi mobiililaitteiden huoltoketjuksi.

PERINTEISEN REKRYTOINNIN HAASTEITA

Yllättävän monilla erilaisilla yrityksillä rekrytoinnin haasteet ovat hyvin samankaltaisia.

Työntekijän rekrytointi: neuvottelutilanne sopimuspaperien kanssa.

LÖYDÄ OIKEAT OSAAJAT DIGITAALISEN SUORAHAUN AVULLA

Me Amesanilla olemme erikoistuneet passiivisten työnhakijoiden tavoittamiseen digitaalisen suorahaun avulla.

Kättely onnistuneen suorahaku rekrytoinnin päätteeksi.

LIITY AMESANIN SISÄPIIRIIN

Kuulet ensimmäisten joukossa palvelukehityksemme uusimmat tuulet! Pääset lukemaan asiantuntijoidemme ajatuksia rekryrintamalta kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessämme.