Referenssitarina, M-Files

M-Filesin Cloud osaamiskeskuksessa ilmeni tarve rekrytoida neljä senioritason Azure-arkkitehtia suunnittelemaan ja kehittämään M-Filesin globaalia pilvialustaa. ”Aloitimme rekrytoinnit ensin itse ja saimmekin täytettyä yhden position. Nopeasti tuli kuitenkin selväksi, että tarvitsemme rekrytointikonsultin tukea, jotta saamme loput rekrytoinnit maaliin aikataulussa”, totesi M-Files Cloud osaamiskeskuksen johtaja Matti Koljonen.

Referenssitarina, Ambientia Group Oy

Henna Sjögren, Ambientian Talent Acquisition Lead.

Vielä joitakin vuosia sitten Ambientialla luotettiin rekrytoinneissa ilmoituspohjaiseen tekemiseen, mutta asteittain yritys on siirtynyt tehokkaamman suorahaun käyttöön.

Lue ohesta, miten Amesan on systemaattisella ja datalähtöisellä suorahakukäytännöllä auttanut Ambientiaa rekrytoimaan useita Data Engineerejä sekä softadevaajia.

Referenssitarina, Fraktio Oy

Fraktiolaisia tekemässä töitä pöydän ääressä.

Sopivan osaamistaustan lisäksi on tärkeää, että hakija istuu rekrytoivan yrityksen kulttuuriin ja arvomaailmaan. Myös onnistunut hakijakokemus vaikuttaa yrityksen työnantajamielikuvaan ja maineeseen. Lue miten Amesan auttoi Fraktiota löytämään juuri heille sopivan softa devaajan!

Referenssitarina, EverTech Oy

Pekka Rasi EverTech Oy:n teknologiajohtaja kertoo miten ulkoistettu rekrytointi auttoi yritystä.

Rekrytointiprosessin laadukas läpivieminen vie helposti ison osan työpäivästä, mikä ajallisesti on pois omien työtehtävien hoitamisesta. Lue ohesta, miten EverTechillä säästettiin aikaa hyödyntämällä ulkoistettuja rekrytointipalveluita.

Referenssitarina, Isolta Oy

Isoltan toimitusjohtaja Reino Meriläinen kertoo.

Lue ohesta referenssien tärkeydestä ja siitä, miten Isolta löysi luotettavan rekrytointikumppanin saamiensa referenssien avulla!

Referenssitarina, Joki ICT Oy

Lue ohesta, miten Joki ICT:n toimitusjohtaja Petri Kinnunen päätyi ensimmäistä kertaa kokeilemaan suorahakua haastavan asiantuntijaposition – BI projektipäällikön – täyttämisessä ja yllättyi prosessin helppoudesta ja nopeudesta!

Referenssitarina, DB Pro Services Oy

Rekrytointiprosessi on oma taiteenlajinsa. Lue ohesta, miten Amesan haasteellisina kesäkuukausina auttoi DB Pro Servicen toimitusjohtaja Jani Savolaista rekrytoimaan neljä uutta Data Platform -konsulttia.

Referenssitarina, Silverbucket Oy

Osaamistaustan kartoittamisen lisäksi myös ihmistuntemus on rekrytoinneissa tärkeää. Lue ohesta, miten Silverbucketin toimitusjohtaja Janne Kanerva löysi Amesanin avulla yritykseen uuden kehittäjän, joka ei vain vakuuttanut osaamisellaan, vaan istui myös erinomaisesti työyhteisöön!

Referenssitarina, Mercantus Oy

Onnistuneissa rekrytoinneissa prosessin nopea käynnistäminen, ripeä läpivieminen ja proaktiivinen, hyvä yhteydenpito ovat avainasemassa, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen. Lue ohesta, miten Mercantuksen perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Aho löysi yritykseen uuden osaajan Amesanin tehokkaan rekrytointiprosessin avulla.

Referenssitarina, eTasku Solutions Oy

eTaskun toimitusjohtaja Olli Kivelä, jota Amesan auttoi tavoittamaan passiivisia työnhakijoita.

Ohjelmistoalan kilpaillulla markkinalla passiivisten työnhakijoiden tavoittaminen on ensisijaisen tärkeää. Lue ohesta, miten Amesan on auttanut eTaskun toimitusjohtaja Olli Kivelää löytämään hyviä hakijoita auki oleviin positioihin!